City Selskabslokaler – Professionel rådgivning og personlig service!

Cityselskabslokaler.dk er ejet af Copenhagen Event og vi har mange års erfaring med at arrangere events, firmafester, julefrokoster mv. Derfor får i altid professionel rådgivning til at finde et lokale som er passende til netop jeres firma til gavn og glæde for jeres ansatte.

Hos City selskabslokaler, har vi en række forskellige selskabslokaler, konference faciliteter og derudover en masse muligheder for at kombinere jeres fest, konference eller andet med både et tema, event eller teambuilding.
Vi kan også hjælpe jer med planlægningen af jeres fest og sørge for at den bliver afholdt i et passende selskabslokale og kan tilbyde et bredt udvalg af dekorationer samt musik og underholdning.
Vores liste over selskabslokaler er meget lang og rækker lige fra mindre intime festlokaler til nogle af Københavns mest imponerende selskabslokaler. Vi kan – uden at overdrive – tilbyde selskabslokaler til alle tænkelige formål og i alle størrelser. Her på siden findes en oversigt over alle de forskellige typer af selskabslokaler vi tilbyder.

Hver uge året rundt, afvikler vi i gennemsnit 4 fester. Vi er altid tilstede under jeres arrangement med en eller flere af vores medarbejdere. Vi giver en personlig service før, under og efter jeres arrangement. Uanset om i er et stort firma eller et mindre.

Vi sidder klar ved telefonerne og på mail, vi vender tilbage indenfor 24 timer med et tilbud uforpligtende og ganske gratis.

Derfor skal du benytte os:
Cityselskabslokaler.dk / Copenhagen Event er en professionel festarrangør og kan løse alle opgaver i forbindelse med firmafester, julefrokoster, privatfester, jubilæum, bryllupper, fødselsdage, teambuildings dage for medarbejdere, events, modeshow, temafester, work shop, messer, konferencer og meget mere. Vi har et stort netværk og samarbejder primært i København/Sjælland med en lang række Selskabslokaler, natklubber og andre spændende venues som muliggør at vi førende indenfor vores felt.

Vi har erfaringen:
Vores medarbejdere, som har tilsammen mere end 50 års erfaring fra branchen og har arrangeret og afviklet tusindevis af fester for store og små virksomheder, private, institutioner, og kendte personligheder. De er drevet af at opnå de bedste resultater for vores kunder og samarbejdspartnere, for at skabe den perfekte fest, hvor I bare skal læne jer tilbage og nyde jeres aften. I får med garanti professionel service fra start og til sidste gæst er gået hjem.

Full service events:
Cityselskabslokaler kan tilbyde ”hele pakken” og sammen med vores søster selskab Copenhagen Event er intet arrangement for stort til at vi kan håndterer opgaven. Vi bruger kun samarbejdspartnere der ligesom os har sans for detaljen, den gode mad , underholdning i særklasse og kvalitet i øvrigt. Vi leverer et arrangement hvor alt fungere og klapper til tiden.

Professionel event rådgivning:
Cityselskabslokaler.dk kan tilbyde professionel rådgivning og håndtering omkring netop jeres arrangement uanset om det er et lille eller stort er for os underordnet.

Vi skaber fuldendte oplevelser, som samler jeres gæster og hvor alt klapper til tiden.

Fakta om Copenhagen Event:

Adresse:
Copenhagen Event DK ApS
Tingvej 4
2300 København S
Tlf. 60 24 52 25 / 41 57 00 00
Cvr. nr. 32789129

Bank:

Danske Bank Erhverv
Vesterbrogade 10
1620 København V

Kontakt os per mail:
info@copenhagenevent.dk
thomas@copenhagenevent.dk

Websider:

www.copenhagenevent.dk – Vores hovedside hvor du kan finde mere info om os og vores events mv.
www.selskabsbaaden.dk – En af vores attraktive locations, en båd midt i København C
www.citylounge.dk – En natklub som også kan fungere som selskabslokale
www.cityselskabslokaler.dk – En hjemmeside med nogen centrale selskabslokaler i København