julefrokost i København

Årets julefrokost centralt i København

Hos City Selskabslokaler har vi en lang række forskellige julefrokoster, alle med central placering i København. Vi tilbyder flere forskellige selskabslokaler som kan tilpasses netop til jeres behov og ønske for en julefrokost. City Selskabslokaler har julefrokostarrangementer til ethvert budget og virksomhedsstørrelse, og vi lokaler helt op til 700 personer. Kort fortalt så har vi rammerne til alle typer julefrokoster.

Her på siden kan du se vores aktuelle julefrokoster. Du finder blandt andet vores Selskabsbåd i Havnegade, City Lounge på Amager, Hereford på Strøget samt Barcelona ved Skt. Hans Torv på Nørrebro. Vi tilbyder også julefrokost på Natcaféen på Gothersgade i indre city mens vores budget julefrokost udbydes hos Quattro Fontane ved Skt. Hans Torv. Vi har endvidere en lang række selskabslokaler, hvor jeres julefrokost også kan afholdes. Da vi trækker på mange års erfaring sikrer vi naturligvis at julefrokosten er afstemt efter jeres ønsker.

Her på siden finder du fire rigtige gode bud på en julefrokost centralt i København, har du ønsker derudover eller behov for større locations kontakt da vores kundeservice på tlf. 41 57 00 00.

Vil du se den komplette oversigt over vores julefrokoster?
Så klik her

Julefrokost er en gammel tradition

Hvor kommer traditionen om Julefrokosten egentlig fra? Det ældste kendte vidnesbyrd om julefester i Norden er fra cirka år 900, hvor den norske konge Harald Hårfager og hans søn Hakon den Gode (Norges første kristne konge) nævnes i forbindelse med en julefest.

Julefesten eller julefrokosten var i gamle dage noget der var forbeholdt de kongelige og de rige. Fra starten af fyrrene begyndte man at arrangere julefrokoster eller julearrangementer som man kender dem i dag. Det blev for alvor populært i halvfjerdserne og den popularitet er så fortsat til den dag i dag. Julefrokosten er en begivenhed, som man taler om lige indtil påske. Med hensyn til fremtiden vil det sikkert stadigt være er en begivenhed, som vil være en del af ”julen”, som vi kender og elsker.

For nogle mennesker er julearrangementer og julefrokoster med sikkerhed også en undskyldning til at få lov til at give slip og vise en anden side af sig selv, uden senere at skulle stå til regnskab for sine handlinger. En ting er givet, der er meget få mennesker som ikke kan lide at være til julearrangementer og julefrokoster med den uomtvistelige kombination af god mad, gode venner og kollegaer, julesnaps, festlige julesange og god gammel dansk jule hygge når det er alle bedst, og efter en god jule frokost er der sædvanligvis kun en ting at sige og det er: God jul.

Julefrokost Rødovre

JULEFROKOST M/BAND RØDOVRE Julebuffet, Band og DJ
Kuvertpris ekskl. moms fra Kr. 319,-
julefrokost i København

NATCAFÉEN KBH K Inkl. Julebuffet, fri bar og DJ
Kuvertpris ekskl. moms fra Kr. 495,-
julefrokost i København

ITALIENSK JULEFROKOST – KBH N 3 retters menu og fri bar
Kuvertpris ekskl. moms Kr. 595,-
julefrokost i København

JULEFROKOST PÅ LUNDGRENS – KBH K 4 retters menu, fri bar og DJ Kuvertpris ekskl. moms Kr. 695,-
julefrokost i København

JUL PÅ GRÅBRØDRE TORV – KBH K Menu, Vinmenu & Fri Bar
Kuvertpris ekskl. moms Kr. 595,-
julefrokost i København

JUL PÅ ØSTERBRO ØSTERBRO Buffet/3 retters Menu, Fri Bar og DJ
Kuvertpris ekskl. moms fra Kr. 595,-
julefrokost i København

JUL I FLOTTE RAMMER VANLØSE Buffet/3 retters Menu, Fri Bar og DJ
Kuvertpris ekskl. moms fra Kr. 658,-
julefrokost i København

JULEFROKOST PÅ TORVET – KBH N 3 retters, Fri Bar og DJ
Kuvertpris ekskl. moms Kr. 680,-
julefrokost i København

JULEFROKOST PÅ TORVET – KBH N 3 retters, Fri Bar og DJ
Kuvertpris ekskl. moms Kr. 680,-