Julefrokost 2015

Årets julefrokost centralt i København

Gennem City Selskabslokaler har vi i år en række julefrokoster med en central placering i København, samt en masse forskellige selskabslokaler, som kan tilpasses netop jeres behov for en julefrokost.Vi har julefrokoster som passer til ethvert budget og lokaler op til 700 personer. Kort fortalt så har vi rammerne til alle typer julefrokoster.

Her på siden kan du se vores aktuelle julefrokoster på Selskabsbåden i Havnegade, City Lounge Amager, Hereford på Strøget og Barcelona ved Skt. Hans Torv på Nørrebro, Natcaféen på Gothersgade i city og vores budget julefrokost Quattro Fontane ved Skt. Hans Torv. Vi har endvidere en række selskabslokaler,  hvor jeres  julefrokost kan afholdes. Vi sikrer at julefrokosten er afstemt efter jeres ønsker  og hvor vi trækker på vore mange års erfaring med at arrangere fester og arrangementer af en hver slags. Så hvis du også mener at et julearrangement bør være noget helt specielt som man husker i meget lang tid er det os I skal kontakte.

Her på siden finder du fire rigtige gode bud på en julefrokost centralt i København, har du ønsker derudover eller behov for større locations kontakt da vores kunde service på tlf. 41 57 00 00.

BOOK JULEFROKOST NU PÅ 41 57 00 00

Julefrokost ved Skt Hans Torv Inkl. FRI BAR

For femte år i træk tilbyder, vi et af vores mest succesfulde julearrangementer på Restaurant Barcelona hvor vi vanen tro har et 3 retters julefrokostarrangement, som er præget af en hyggelig og god atmosfære, med fri bar og et populært natdiskotek og cocktailbar til den lyse morgen. Selskaber fra 4 personer modtages. Kuvertpris kr. 795 + moms

Læs mere på www.copenhagenevent.dk


Julefrokost På Amager inkl. FRI BAR

Flot og pompøst selskabslokale med plads for op til 150 spisende gæster. Vælg selv mellem vores 4 forskellige pakker om hvilke drikkevarer som skal være inkluderet i jeres julefrokost. Arrangementet er inkl. Velkomstdrink, lækker valgfri julebuffet, fri bar i 8 timer, kaffe/ te og natdiskotek med DJ. Kuvertpris fra 795 + moms per person.

DOWNLOAD BROCHURE

Eller læs mere på www.citylounge.dkItaliensk julefrokost på Skt. Hans Torv inkl. FRI BAR

Ægte Italiensk julesteming midt på Skt. Hans Torv, hvor i får en lækker 3 retters valgfri menu og fri bar i 6 timer, i har mulighed for at tilkøbe drikkekort til afterparty på Barcelonas berømte natdiskotek.

Her er plads for op til 100 personer og julefrokosten er inkl. velkomstdrinks, lækker valgfri 3 retters menu, fri bar i 6 timer, kaffe/te og avec. Selskaber modtages fra 4 personer. Kuvertpris kr. 595 + moms

Læs mere på www.copenhagenevent.dk


 

Julefrokost på Natcaféen – Inkl. FRI BAR

3 forkskellige unikke julefrokoster i København C, blot et stenkast fra Kgs. Nytorv. Vælg selv mellem vores 3 forskellige pakker om hvilke drikkevarer, som skal være inkluderet i jeres julefrokost. Arrangementet er inkl. velkomstdrink, lækker valgfri julebuffet, fri bar, kaffe/te og natdiskotek med DJ. Selskaber fra 10 personer modtages. Skynd dig, der blir rift om pladserne. Kuvertpris fra kr. 495 + moms per person.

Læs mere på www.copenhagenevent.dk  


 Eksklusiv julefrokost på Selskabsbåden

Selskabsbåden ligger midt i København på Havnegade tæt på Kgs. Nytorv. Båden er velegnet til jer som gerne vil have ekstra luksus til jeres julefrokost iform af omgivelser og havudsigt på første række. Selskabsbåden kan rumme optil 150 personer og vi kan tilrette lægge jeres julefrokost fuldstændig efter ønske og behov. Kuvertpris fra kr. 795 + moms

Læs mere på:

www.selskabsbaaden.dk 

 


Julefrokost er en gammel tradition

Hvor kommer traditionen om Julefrokosten egentlig fra? Det ældste kendte vidnesbyrd om julefester i Norden er fra cirka år 900, hvor den norske konge Harald Hårfager og dennes søn Hakon den Gode (Norges første kristne konge) nævnes i forbindelse med en julefest.

Julefesten eller julefrokosten var i gamle dage noget der var forbeholdt de kongelige og de rige. Fra starten af fyrrene begyndte man at arrangere julefrokoster eller julearrangementer som man kender dem i dag. Det blev for alvor populært i halvfjerdserne og  den popularitet er fortsat til den dag i dag. Julefrokosten er en begivenhed, som man taler om lige indtil påske. Med hensyn til fremtiden vil det sikkert stadigt være er en begivenhed, som vil være en del af ”julen”, som vi kender og elsker.

For nogle mennesker er julearrangementer og julefrokoster med sikkerhed også en undskyldning til at få lov til at give slip og vise en anden side af sig selv, uden senere at skulle stå til regnskab for sine handlinger. En ting er givet, der er meget få mennesker som ikke kan lide at være til julearrangementer og julefrokoster med den uomtvistelige kombination af god mad, gode venner og kollegaer, julesnaps, festlige julesange og god gammel dansk jule hygge når det er alle bedst, og efter en god jule frokost er der sædvanligvis kun en ting at sige og det er  god jul.